Szeretnél megszabadulni a bosszantó tüneteidtől, egyensúlyba hozni a hormonjaidat, és végre békében élve egy nyelvet beszélni a testeddel, de nem tudod pontosan mit kell tenned?

A Funkcionális Orvoslás Nőknek bemutatja:

Női Biohacking Webinárium

Eleged van a kiszámíthatatlan hormonális működésekből?

Vedd a kezedbe az egészséged és tanuld meg hogyan lehetsz Női Biohacker!

Ingyenes Webinárium a legfontosabb tudnivalókról, hormonokról, ciklusról, női egészségről!

2022.05.12. 19:00-21:00

Jövök a Webináriumra én is!

Ha szeretnél megszabadulni a bosszantó tüneteidtől, egyensúlyba hozni a hormonjaidat, és végre békében élve egy nyelvet beszélni a testeddel, de nem tudod pontosan hogyan láss neki, akkor…

Gyere és tarts velem, mert ezen az ingyenes webináriumon megtanítom neked hogyan tudsz összhangban élni a ciklusoddal, megmutatom neked a TE saját beépített hormonális GPS-edet, amivel végre tudni fogod merre van az előre a hormonális káoszban!

A webináriumon megtanulod:

$
Hogyan működik a belső hormonális GPS-ed
$
Hogyan lehetsz női biohacker
$
Miért érdemes ismerni a ciklusod egyes szakaszait és mit nyerhetsz ezzel a tudással
$
Miket vehetsz észre, és milyen változásokat vezethetsz be, hogy támogasd magad az egyes fázisokban
$
Hogyan tápláld és támogasd magad jobban az egyes szakaszokban
$
Hogyan optimalizáld a ciklus hormonjait az optimális egészség, kreativitás és termékenység érdekében
$
Hogyan optimalizáld a munkavégzést a ciklus egyes szakaszaiban
Igen, részt akarok venni a Webináriumon ingyen!
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ki tartja a webináriumot?

Dr Varga Zsuzsanna, anya, családorvos, hatha jóga oktató, integrált és funkcionális orvoslás szemlélettel gondolkodó orvos, FEMM Health termékenységtudat oktató.

A Funkcionális Orvoslás Nőknek, a Női Biohacking Program és a Ciklusszinkron Akadémia alapítója.

Zsuzsi Dr Aviva Romm mentorálásával tanulta a funkcionális és integrált női orvoslást, aki több évtizedes tudását adta át neki. A Termékenységtudatról valamint a reproduktív egészségről a FEMM Health és a Reproductive Health Research Institute (RHRI) szervezésében tartott képzéseken finomította meglévő tudását.

Mint Nő, Anya és Orvos több szemszögből is látta már az egészségügyet. Ő is tisztában van vele, hogy mennyire nyomasztó és frusztráló kihámozni a lényeget abból, amit mondanak az orvosok, vagy olvasol a számtalan netes egészség fórumon. Eligazodni a számtalan diétás, egészségügyi javaslat közt. Az elmúlt 10 évben nagyon sok olyan nővel találkozott, akik évek óta keresték a problémáikra a megoldást, nagyon sok helyen jártak, de mindenhol csak fél információkat kaptak, soha nem kapcsolták össze a különböző panaszaik eredetét, így igazán megoldást sem találtak. 

Ezért kezdte el építeni azt a ma már hatalmas tudástárat, amiből ezen a Webináriumon veled is megosztja az egyik legfontosabb eszközt, amit a mai világban nőként kaphatsz, hogy újra nálad legyen az irányítás, és magabiztosan képviselhesd az érdekeid az orvosi rendelőben és azon kívül is.

Ott leszek!
“Csak remélni tudom, hogy egyre több orvos fog hasonlóan gondolkodni, mint Zsuzsi és abban is bízom,  hogy az ő szemléletmódja is minél több emberhez eljut, legyen az szakmabeli vagy páciens. Saját egészségügyi problémáimra kerestem a válaszokat kétségbeesetten, amikor Zsuzsiba és az írásaiba botlottam. Akkorra már több orvost “elfogyasztottam” és úgy éreztem senki nem az én nyelvemet beszéli, nem figyelnek rám.

Hatalmas nagy kincsnek tartom, hogy egy fiatal, holisztikus szemléletű nő, édesanya, mégis orvosi háttérrel és sokéves tapasztalattal. Nem fél megkérdőjelezni és utánajárni az elavult nézeteknek és ugyanúgy tartja a lépést az új tudományágakkal. Számomra pontosan ettől lesz egy orvos hiteles és megbízható.”

Hámory Dorottya - Budapest

“A program intelligens, közérthető, olvasmányos, közvetlen és nem utolsó sorban HUMOROS. Igazi felnőtt felvilágosító anyag, ami épp olyan hasznos lehet a kezdő életmódváltóknak, mint a haladóknak. Amit eddig megfigyeltem magamon a mindennapokban, most tudományos magyarázatot kapott, így ezentúl nem fogok majd mindent az időjárásra vagy szimplán másokra:) Rávilágított a program arra, hogy eddigi ismereteim csak felszínesek voltak, és van még hova fejlődni a test tudatosságban, amit érdemes komolyan venni! Minden ebbe fektetett Forint és perc a legjobb befektetés!”
Anna

“Olyan embert ismertem meg benne, akihez mindig bátran és teljes bizalommal fordulok, ha a saját vagy gyermekeim testi-lelki egészségéről van szó. Vele találkozva már az első percekben az a jóleső érzés tölt el, hogy szakmai szempontból professzionális, emberileg pedig figyel rám, ránk, és a segítség, amit tőle kapok, rám szabott, pont olyan, amilyenre szükségem van. Érezhetően nagy tudással rendelkezik, de számomra még ennél is fontosabb, hogy egyenrangú partnerként, anya és nő-társként tekint rám, és valóban fontos neki, hogy a problémám, amellyel hozzá fordulok, megoldódjon.”
Nagy Zsófia - Debrecen

“A szülésem nagyon sokféle módon hatott a testemmel való kapcsolatomra. A szülőszobán jöttem rá, hogy mennyire kevés tudásunk van a női test működéséről, hogy milyen kevés igazán jó információ áll rendelkezésre! Talán akkor határoztam el, hogy több információt szerzek, hogy mindig képes legyek tudatos döntéseket hozni a testemmel kapcsolatban. Zsuzsi anyagainak és programjainak olvasgatása kicsit olyan volt, mintha az orrom előtt raknának ki egy óriási, izgalmas kirakót: egyik információ támogatta a másikat, és egy idő után csak arra tudtam volna gondolni, hogy milyen jó lett volna, ha már a gimiben jobban képbe kerülök a testem működésével kapcsolatban.”
Noémi

“A konzervatív orvoslás tüneteket kezel, hiányzik belőle a holisztikus szemlélet.

A természetgyógyászat különböző fajtái sok esetben csak dogmákra épülnek, vagy legalábbis hiányos a módszerük tudományos igazolása.

Zsuzsi hozzáállása és szemlélete a kettő unióját alkotja. Orvosként megvan a szakmai háttértudása ahhoz, hogy minden egyéb medicinát megfelelően szűrve ötvözze azok előnyös tulajdonságait.

Mivel a tökéletességre törekszik, mindig a dolgok legmélyére ás, megkeresve a probléma gyökerét.  Nyitottsággal, empátiával és emberséggel fogadja a hozzá fordulókat. Nem mellesleg a kisugárzása és humorérzéke olyan környezetet teremt, hogy úgy érezhetjük magunkat, mintha egy kellemes, baráti beszélgetésbe csöppentünk volna.”

Nagy Éva

“Sok évvel ezelőtt találkoztunk Zsuzsival először. Megismerhettem barátként, anyaként, orvosként. Autoimmun betegségemben rengeteget segített és teszi ezt a mai napig a derűs, mindig nyugodt, intelligens humorával a naprakész orvoslást szem előtt tartva. A problémákat más szemszögből közelíti meg, mint egy átlagos orvos. Nem nyugszik bele az évtizedes, legtöbbek által elfogadott berögződésekbe, hanem addig kutat, míg a panaszok valóban nem múlnak.”
Teleki Encsi - Debrecen

Igen, szeretnék részt venni a webináriumon!