Úgy érzed, mindent kipróbáltál, hogy búcsút ints a PCOS-nek, de az összes módszerből hiányzott valami? Valami, ami nélkül talán nem is lehet tartós eredményeket elérni a policisztás ovárium szindróma kezelésében?

A Funkcionális Orvoslás Nőknek bemutatja:

PCOS Webinárium

A legjobb helyen jársz!

Együtt megkereshetjük a hiányzó láncszemet, hogy végre te is megtapasztald: a hormonjaid nem az ellenségeid!

Ingyenes Webinárium a legfontosabb tudnivalókról, okokról és oki terápiáról a PCOS-ban!

 

 

Megnézem a Webinárium felvételét!

Ha szeretnél holisztikus szemléletben tekinteni a PCOS kiváltó okaira, majd megismerni azokat a lehetőségeket, amelyeknek segítségével visszaveheted az irányítást a kezedbe, akkor…

Gyere és tarts velünk, mert ezen az ingyenes webináriumon megtanítom neked hogyan tudsz segíteni a PCOS-n, megmutatom hogyan gyógyíthatod meg a gyökér okokat, így végre békét köthetsz a testeddel!

A PCOS webináriumon megtanulod:

$
Mik állhatnak a PCOS hátterében
$
Hogyan ismerheted meg a Te PCOS-d hátterében álló gyökér okot
$
Mik befolyásolják a PCOS kialakulását
$
Mi köze az inzulinrezisztenciának a PCOS-hez, és mit tudsz vele tenni
$
Mi köze a bélflórádnak a PCOS-hoz
$
Miért olyan fontos a gyulladás kezelése a PCOS-ban
$
Milyen alternatív lehetőségek vannak a gyógyszeres terápia mellett, és miért fontos, hogy ismerd ezeket
$
Milyen kiegészítők, vitaminok, gyógynövények lehetnek segítségedre, és még nagyon sok egyéb fontos témáról beszélünk majd!
Igen, szeretném megnézni a felvételt!
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kik tartják a webináriumot?

Dr Varga Zsuzsanna

Dr. Varga Zsuzsanna vagyok. Anya, családorvos, hatha jóga oktató, integrált és funkcionális orvoslás szemlélettel gondolkodó orvos, FEMM Health termékenységtudat oktató és Női Biohacker persze!

A Funkcionális Orvoslás Nőknek, a Női Biohacking Program és a Ciklusszinkron Akadémia alapítója.

Dr Aviva Romm mentorálásával tanultam a funkcionális és integrált női orvoslást A Termékenységtudatról valamint a reproduktív egészségről a FEMM Health és a Reproductive Health Research Institute (RHRI) szervezésében tartott képzéseken finomítottam meglévő tudásom.

Mint Nő, Anya és Orvos több szemszögből is látom az egészségügyet. Tisztában vagyok vele, hogy mennyire nyomasztó és frusztráló kihámozni a lényeget abból, amit a kollégáim mondanak, vagy amiket olvasol a számtalan netes egészség fórumon. Az elmúlt 10 évben nagyon sok olyan nővel találkoztam, akik évek óta keresték a problémáikra a megoldást, akik nagyon sok helyen jártak, de mindenhol csak fél információkat kaptak, és soha nem kapcsolták össze a különböző panaszaik eredetét- és így persze igazán megoldást sem találtak. 

Ezért kezdtem el építeni azt a ma már hatalmas tudástárat, amiből ezen a Tanfolyamon veled is megosztom az egyik legfontosabb eszközt, amit a mai világban nőként kaphatsz, hogy újra nálad legyen az irányítás, és magabiztosan képviselhesd az érdekeid az orvosi rendelőben és azon kívül is.

Hofgárt-Ékes Noémi

Lassan 4 éve talált rám a cikluskövetés lehetősége, 3 éve pedig a ciklusszinkron életmód. Ezeket az azóta eltelt idő alatt kis túlzással mindenre használtam a teherbeeséstől a fogamzásgátláson át a testemmel való, nagyon hosszú tárgyalásokat követő békekötésig. Zsuzsi (és a Funkcionális Orvoslás ) két éve része az életemnek, bár lassan mintha mindig ismertük volna egymás. 2020 óta dolgozok vele azon, hogy a lehető legtöbb nő tudja meg: nem pusztán opció, hanem alapjog élni a ciklusunk adta lehetőségekkel.

Az utam – mondjuk így – rögös: PCOS-ra évtizeden át halvány megszakításokkal használt hormonális fogamzásgátlók tárháza, endometriózis, nehéz szülések, koraszülés, súlyos veszteségek színesítették. Finoman szólva sem volt mindig telihold ragyogó fényében fehér lenvászonban boldogan lejtett örömtánc a ciklusom. De mára ugyanolyan része az életemnek, mint a lélegzetvétel.

Úgy érzem, hogy elképesztően fontos lett volna, hogy ez a tudás a lehető leghamarabb eljusson hozzám. A női testtudatosságban olyan különleges erő rejlik, amely egy sor fizikai és lelki nehézséget képes megelőzni, és olyan muníciót adhat nekünk, nőknek, amely által az élet minden területén a lehető legtöbbet hozhatjuk ki önmagunkból. Hiszek abban, hogy a mi egészségünkért és a lányaink könnyebb boldogulásért is fontos, hogy a lehető legszélesebb körben tudjuk terjeszteni a funkcionális szemléletet a női egészséggel kapcsolatban. Őszintén remélem, hogy ti is  legalább annyira belebolondultok a női test működésébe, mint én.

Tornai Ildikó

Tornai Ildikó vagyok, nemzetközileg akkreditált termékenységtudat-oktató, 4 gyermek édesanyja.

A cikluskövetés 2018 óta az életem része, a negyedik gyermekem születése óta használom fogamzás elkerülésére, szoptatás alatt tanultam meg. Az oktatóvá válás ötlete abból az élményből született, hogy korábban éveken keresztül kerestem saját magam és a férjem számára biztonságos, hormonmentes és nem-invazív fogamzásgátlási módszert, de az egészségügyi rendszer keretein belül sajnos nem jártam sikerrel.

2017-ben találtam rá a Billings Ovulációs Módszerre®, mely minden kérdésemet egy csapásra megválaszolta, és olyan szintű tudást, könnyedséget és örömet hozott az életembe, hogy úgy döntöttem, hogy ezt tovább kell adnom. 2019 óta számtalan különböző élethelyzetben lévő nőnek oktattam cikluskövetést, 2020 óta pedig Zsuzsival is több projektben működünk együtt. 2022 júliusa óta az európai Billings Központokat összefogó Board főtitkáraként dolgozom.

A cikluskövetés mellett dúlaként is jelen vagyok szülések körül. Azt látom, hogy a női életút mérföldkövei – első menstruáció, nővé válás, szülés, változókor – elválaszthatatlanok egymástól, és ha az első lépés, a ciklustudatosság megvan, akkor annak az önbizalomra és egészséges testképre tett pozitív hatásai a szüléseken keresztül egészen a menopauzáig érnek.

Vigyázat, mert a téma addiktív!

Megnézem a visszajátszást!
“Nagyon örülök, hogy jelentkeztem, mert eddig soha nem hallott tényekkel szembesültem, információval bővült a tudásom!

16 éves korom óta szedtem fogamzásgátló tablettát, kisebb-nagyobb kihagyásokkal kb 15 évig, majd pár évig hüvelygyűrűt használtam… Ha tudtam volna anno, hogy ez mivel járhat… Ezért is írtam korábban, hogy ezt tanítani kellene kötelezően a tiniknek, de a szüleiknek is. De a nőgóogyaászoknak is, hogy a hozzájuk forduló lányokat, nőket kellőképpen tájekoztassák ezen szerek következményeiről.  Nem elég az éves májfunkciós labor, és ha ott rendben van minden, akkor oké mehet tovább a tabletta stb.”

Az oldalt regebb ota követem, igy bizonyos dolgokat mar megfigyeltem, de most sokkal jobban fogok figyelni es jegyzetelni! Halas vagyok a befektetett energiaert, köszönöm!

Simon Szilvia

“Csak remélni tudom, hogy egyre több orvos fog hasonlóan gondolkodni, mint Zsuzsi és abban is bízom,  hogy az ő szemléletmódja is minél több emberhez eljut, legyen az szakmabeli vagy páciens. Saját egészségügyi problémáimra kerestem a válaszokat kétségbeesetten, amikor Zsuzsiba és az írásaiba botlottam. Akkorra már több orvost “elfogyasztottam” és úgy éreztem senki nem az én nyelvemet beszéli, nem figyelnek rám. Hatalmas nagy kincsnek tartom, hogy egy fiatal, holisztikus szemléletű nő, édesanya, mégis orvosi háttérrel és sokéves tapasztalattal. Nem fél megkérdőjelezni és utánajárni az elavult nézeteknek és ugyanúgy tartja a lépést az új tudományágakkal. Számomra pontosan ettől lesz egy orvos hiteles és megbízható.”
Hámory Dorottya - Budapest

“Szívből ajánlom a webináriumot! Lassan közhellyé válik a mondás, hogy “kötelezővé tenném az iskolákban” a lányoknak -az ő szintjükön; de tényleg annyira fontos lenne, hogy mire menstruálni kezdenek, természetes legyen számukra, hogy mivel tudják segíteni a testüket, hogy megfelelően működjön. Hogy a mensijüknek örüljenek, és a nővé válásuk csodáját élhessék meg általa, nem pedig a fájdalmakat s egyéb tüneteket, s azt, hogy azok a napok elvesznek tőlük minden szempontból. Hálás vagyok a lehetőségért, hogy én ezt a tudást már átadhatom a kislányomnak. Köszönöm!”

Bea

“A program intelligens, közérthető, olvasmányos, közvetlen és nem utolsó sorban HUMOROS. Igazi felnőtt felvilágosító anyag, ami épp olyan hasznos lehet a kezdő életmódváltóknak, mint a haladóknak. Amit eddig megfigyeltem magamon a mindennapokban, most tudományos magyarázatot kapott, így ezentúl nem fogok majd mindent az időjárásra vagy szimplán másokra:) Rávilágított a program arra, hogy eddigi ismereteim csak felszínesek voltak, és van még hova fejlődni a test tudatosságban, amit érdemes komolyan venni! Minden ebbe fektetett Forint és perc a legjobb befektetés!”
Anna

Vélemények korábbi programokról:

“Annyira szenzációs az egész, hogy már nem bírom magamban tartani a többi ömlengést most kihagyom,  de lassan 2 éve nincs fent a Facebook a telefonomon mindenféle elvi és lelki okokból, és az előadás indulása előtti utolsó éjszaka még dúlt bennem a dilemma, hogy mi legyen, hagyjam ki a tanfolyamot vagy töltsem le a facebookot, hogy részt tudjak venni …. már úgy mentem el aludni, hogy lemondtam róla, és végül hajnalban az első videó lejárta előtt letöltöttem mégis és uuuugy örülök hogy meggondoltam magam!!!! Nagy kár lett volna lemaradni erről! Köszönöm szépen ezt a kincset érő tudást és a sok AHA élményt, illetve nem utolsó sorban Zsuzsi kellemes stílusát, élmény hallgatni!”
Blau Csilla

“Minden nőnek ajánlom, kortól és önismereti szinttől függetlenül. Nagyon sokat tud adni, hogy ilyen hitelesen és őszintén tud egy nő saját magáról tanulni, hiszen ez nem része az oktatási/felvilágosító rendszernek és sajnos sokunk hoz nem megfelelő tudást otthonról. Zsuzsiék csupaszív nők, akik elszántan dolgoznak értünk, hogy még felvilágosultabb nőkké válhassunk.Csak ajánlani tudom, nem bánod meg.”

Dóra

“A szülésem nagyon sokféle módon hatott a testemmel való kapcsolatomra. A szülőszobán jöttem rá, hogy mennyire kevés tudásunk van a női test működéséről, hogy milyen kevés igazán jó információ áll rendelkezésre! Talán akkor határoztam el, hogy több információt szerzek, hogy mindig képes legyek tudatos döntéseket hozni a testemmel kapcsolatban. Zsuzsi anyagainak és programjainak olvasgatása kicsit olyan volt, mintha az orrom előtt raknának ki egy óriási, izgalmas kirakót: egyik információ támogatta a másikat, és egy idő után csak arra tudtam volna gondolni, hogy milyen jó lett volna, ha már a gimiben jobban képbe kerülök a testem működésével kapcsolatban.”
Noémi

“Zsuzsi programját tiszta szívvel ajánlom minden nőnek, aki a testtudatosságát növelni akarja. A program anyagát tanítani kellene iskolában is, hogy olyan generációk nőjjenek fel, akik természetes tudatossággal kezelik a testük nőiességét és mindent, ami ezzel jár.”
Pintér-Szabó Eszter

Köszönöm ezt a videót is, fantasztikus a női test, órákon át tudnám hallgatni!  Ennek tudatában megnyugtató, hogy abszolút normális a különböző szakaszokhoz tartozó energiaszint.  Bárcsak lenne (lett volna az én időmben) ilyen oktatás a tiniknek, a szülőket is bevonva akár! A receptek is nagyon szuperek!
Simon Szilvia

“A párom végighallgatta velem, és egy ponton kitört belőle, hogy ő is menstruálni akar, mert ez annyira szuper! Szerintem ez mindent elmond a minőségről! Nagyon lelkesítő volt nekem ez az anyag! Köszönöm szépen a sok időt és energiát, amit beletettetek! Nagy változást remélek most ettől a szemlélettől önelfogadás és mindfulness tengelyen, a testi egészség már csak ráadás. Köszönöm!
Szondi Boglárka

“A PCOS hosszú évek óta keseríti a mindennapjaimat, a kimaradó ciklusok, a kínlódás, a gigantikus aknék, és a szőr! Emellett persze a nem kézzel fogható tünetek sem elhanyagolhatóak, hiszen az IR, a bélflórám és a lappangó kis gyulladás sem sokat segítenek a hosszú távú egészségemen, és a hőn áhított babaprojekten. Így nagy boldogság számomra, hogy végre, végre valahára valaki itthon is foglalkozik a PCOS témájával! Alig várom! Köszi ismét a lehetőséget nektek!“

Réka

“Sok évvel ezelőtt találkoztunk Zsuzsival először. Megismerhettem barátként, anyaként, orvosként. Autoimmun betegségemben rengeteget segített és teszi ezt a mai napig a derűs, mindig nyugodt, intelligens humorával a naprakész orvoslást szem előtt tartva. A problémákat más szemszögből közelíti meg, mint egy átlagos orvos. Nem nyugszik bele az évtizedes, legtöbbek által elfogadott berögződésekbe, hanem addig kutat, míg a panaszok valóban nem múlnak.”
Teleki Encsi - Debrecen

“Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem + a sok infót, amit ilyen jól érthetően, csodaszép formában kaphattunk meg! Nem gondoltam, hogy ettől jobban fogom érezni magam a bőrömben már most és közelebb kerülök ahhoz, hogy jó legyen nőnek lenni.”
Székely Emő

“Miért nem tanulunk ilyenekről az iskolában? Vajon miért csak értelmetlen dolgokkal tömték a fejünket! Megtanultam a nyitva- és zárvatermőket, és a békák szaporodását, de a saját ciklusomról, hormonjaimról kb. semmit nem tudtam eddig! Eddig, mert itt végre gyakorlatias tudást kaptam a testemről, és így úgy érzem egyrészt végre önbizalommal tudok majd a dokimmal beszélgetni, kérdezni, értem majd, amit kérdez, és másrészt pedig végre érzem a testem! Figyelek rá, és tudom mire van szüksége! Lépésenként érzem és tudom, hogy képes vagyok meggyógyítani a asaját testem! Ezért pedig végtelenül hálás vagyok nektek! Ez a tudás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy egy lány magabiztosabb legyen. Mert amit tudunk, az a miénk és a tudás magabiztossá tesz…Köszönöm nektek, örüljetek nagyon, hogy ilyen sok nőnek segítettek! “
Panni

Igen, szeretném megnézni a webináriumot!